Kérdése van? Hívjon minket! (48) 473-100

Sencor Sfd 742Rd Gyümölcsaszaló


8 189 Ft,-
+ ÁFA
Bruttó 10 400 Ft,-
Szállítás 1499 Ft,-
db
A Sencor SFD 1305 BK Aszaló tökéletes választás narancs, alma, szőlő, szilva, kiwi, banán és más gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények, tealevelek, magvak, húsok, halak aszalására. 5 alap tálcával rendelkezik, mellette még 4-el bővíthető. A rácsos tervezés miatt nincs penészképződés, mert a levegő szabadon áramlik aszalás közben. A tálcák átlátszóak, így Ön folyamatosan ellenőrizheti a zöldségek vagy gyümölcsök állapotát.

A beépített ventilátor biztosítja a szárítási folyamat egyenletességét minden szinten Az átlátszó fedélen és a tálcákon keresztül látható a szárítás folyamata
Technikai tulajdonságok
A szárító szintek hasznos magassága 1,5 és 2,8 cm között
Feszültség és frekvencia 220-240 V, 50/60 Hz
Hálózati vezeték hossza 115 cm
Méretek (szélesség x mélység x magasság) 268 × 268 × 212 mm
Szárítótálca átmérő 33 cm
Teljesítményfelvétel 240 W
Tömeg 1,83 kg
A terméket a vásárlás befejeztekor megadott címre házhoz szállítjuk. Kedvezmények, akciók esetén az esetleges ingyenes szállításról a Kosár oldalon kap tájékoztatást. Igény esetén a termék személyesen is átvehető üzletünkben.
  • Az általunk forgalmazott árukra  12 hónap garanciát vállalunk. Egyes termékeknél a gyártó meghatározhat 12 hónapnál hosszabb garanciaidőt is.
  • Kérjük, az áru átvételekor győződjön meg a csomag sértetlenségéről. Sérült csomagot ne vegyen át. Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy három napon belül meghibásodik azt a lehetőség szerint leghamarabb kicseréljük, vagy az árát visszatérítjük.
  • Szakszerűtlen szerelésből adódó károkra a garancia nem terjed ki.
  • A garancia érvényesítéséhez szükséges a termék hiánytalan megléte, és a vásárlást igazoló számla vagy blokk.
Feliratkozás