Kérdése van? Hívjon minket! (48) 473-100

Sencor Sfd 1305Bk Gyümölcsaszaló


10 866 Ft,-
+ ÁFA
Bruttó 13 800 Ft,-
Szállítás 1499 Ft,-
db
A Sencor SFD 1305 BK Gyümölcsaszaló tökéletes választás narancs, alma, szőlő, szilva, kiwi, banán és más gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények, tealevelek, magvak, húsok, halak aszalására. 5 alap tálcával rendelkezik, mellette még 4-el bővíthető. A rácsos tervezés miatt nincs penészképződés, mert a levegő szabadon áramlik aszalás közben. A tálcák átlátszóak, így Ön folyamatosan ellenőrizheti a zöldségek vagy gyümölcsök állapotát. Ha egy jó ár-érték arányú, profi gyümölcsaszalót keres, bátran ajánljuk!
Technikai tulajdonságok
Csatlakozókábel hossza 80 cm
Méretek (szélesség x mélység x magasság) 330 x 334 x 196 mm
Szárítótálca átmérő 33 cm
Szárítótálcák Alapkivitelben 5
Tálcák közötti belmagasság 1,3 cm
Teljesítményfelvétel 250 W
Tömeg 2,42 kg
A terméket a vásárlás befejeztekor megadott címre házhoz szállítjuk. Kedvezmények, akciók esetén az esetleges ingyenes szállításról a Kosár oldalon kap tájékoztatást. Igény esetén a termék személyesen is átvehető üzletünkben.
  • Az általunk forgalmazott árukra  12 hónap garanciát vállalunk. Egyes termékeknél a gyártó meghatározhat 12 hónapnál hosszabb garanciaidőt is.
  • Kérjük, az áru átvételekor győződjön meg a csomag sértetlenségéről. Sérült csomagot ne vegyen át. Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy három napon belül meghibásodik azt a lehetőség szerint leghamarabb kicseréljük, vagy az árát visszatérítjük.
  • Szakszerűtlen szerelésből adódó károkra a garancia nem terjed ki.
  • A garancia érvényesítéséhez szükséges a termék hiánytalan megléte, és a vásárlást igazoló számla vagy blokk.
Feliratkozás