Kérdése van? Hívjon minket! (48) 473-100

Provision-ISR Pr-I1380AHDE36 Biztonsági Kamera


9 197 Ft,-
+ ÁFA
Bruttó 11 680 Ft,-
Szállítás 1499 Ft,-
db
A PR-I1380AHDE36 a Provision-ISR minőségi, belépő szintű biztonsági kamerái közé tartozik. Alacsony áruk, masszív felépítésük és képminőségük miatt árkategóriájuk kiemelkedő tagjai.

1.3 Megapixeles, fix lencséjű bullet kamera, infravörös funkcióval 30 méterig. Éjjeli és nappali használatra egyaránt alkalmas, 0 LUX fénynél is működőképes. Rendelkezik 3D zajcsökkentő technológiával, 3.6mm-es fix lencsék. IP66- os biztonsági minősítésű, vandál biztos biztonsági kamera.
A terméket a vásárlás befejeztekor megadott címre házhoz szállítjuk. Kedvezmények, akciók esetén az esetleges ingyenes szállításról a Kosár oldalon kap tájékoztatást. Igény esetén a termék személyesen is átvehető üzletünkben.
  • Az általunk forgalmazott árukra  12 hónap garanciát vállalunk. Egyes termékeknél a gyártó meghatározhat 12 hónapnál hosszabb garanciaidőt is.
  • Kérjük, az áru átvételekor győződjön meg a csomag sértetlenségéről. Sérült csomagot ne vegyen át. Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy három napon belül meghibásodik azt a lehetőség szerint leghamarabb kicseréljük, vagy az árát visszatérítjük.
  • Szakszerűtlen szerelésből adódó károkra a garancia nem terjed ki.
  • A garancia érvényesítéséhez szükséges a termék hiánytalan megléte, és a vásárlást igazoló számla vagy blokk.
Feliratkozás